Počasí dnes30 °C, zítra27 °C
Neděle 21. července 2024  |  Svátek má Vítězslav
Bez reklam

Policie hledá svědky tragické nehody v Hanušovicích. Zadržela devatenáctiletého řidiče

V Hanušovicích na Šumpersku dnes ráno automobil srazil devětadvacetiletého muže, který na místě zemřel. Řidič z místa nehody ujel, policie však nyní podezřívá devatenáctiletého řidiče a vyzývá svědky, aby jí podaly o něhodě informace.

Nehoda se stala v Pražské ulici krátce před půl sedmou. „S největší pravděpodobností řidič vozidlem srazil chodce a z místa nehody ujel, aniž by poskytl zraněnému první pomoc. Devětadvacetiletý muž po nehodě zemřel," uvedl Hejtmánek.

Policisté zadrželi devatenáctiletého řidiče osobního vozidla, které vykazovalo známky poškození po dopravní nehodě. Přesné příčiny a okolnosti, za jakých k dopravní nehodě došlo, policisté stále prověřují.

„Prosíme případné svědky a řidiče, kteří v neděli 28. 1. 2018 zhruba v době od 03:00 hodin do 04:00 hodin procházeli nebo projížděli ulicí Pražskou v Hanušovicích (výjezd na Králíky) a mají jakýkoliv poznatek k šetřené dopravní nehodě, aby policisty kontaktovali na bezplatné lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně," řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Autoři | Foto archiv redakce

Štítky Hanušovice, okres Šumperk, dopravní nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá svědky tragické nehody v Hanušovicích. Zadržela devatenáctiletého řidiče  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.