Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Muž napadl pěstí pána za to, že neměl psa na vodítku. Pejskař poté pohrozil plynovou pistolí, která ale explodovala

V Přerově to ve středu 28. února vpodvečer vypadalo tak trochu jako na divokém západě. Na ulici Velká Dlážka tam došlo k potyčce mezi dvěma muži, přičemž jeden použil pěsti, druhý plynovou pistoli, která však explodovala.

K incidentu došlo před tamní prodejnou potravin. „Prozatím neznámý pachatel napadl ranou pěstí do obličeje sedmadvacetiletého muže, který venčil psa, protože ho upozornil na to, aby si svého většího psa uvázal na vodítko. Napadený se chtěl bránit, proto vytáhl plynovou pistoli a útočníka s ní udeřil. Pistole se mu ale rozpadla a došlo k explozi plynových nábojnic. Útočník poté z místa odešel, poškozený setrval na místě a přivolal policii," řekla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Policisté dali pejskaři, který na místě zůstal, dýchnout, a to s negativním výsledkem. Zbraň si policisté převzali k dalšímu zkoumání. Celá věc se řeší pro podezření z trestného činu výtržnictví s dvouletou trestní sazbou odnětí svobody.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Přerov, pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž napadl pěstí pána za to, že neměl psa na vodítku. Pejskař poté pohrozil plynovou pistolí, která ale explodovala  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.