Počasí dnes21 °C, zítra27 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

VIDEO: Muž s ženou ukradli čtyři počítačové hry z olomoucké prodejny

Policie pátrá po muži a ženě v souvislosti s prověřováním krádeže počítačových her v jedné z olomouckých prodejen s elektronikou. Ke krádeži došlo 17. března 2018 kolem páté odpolední.

Muž ve spolupráci s ženou ukradl čtyři volně vystavené počítačové hry. Šlo o dva kusy hry Call of Duty a dva kusy Kingdom Come. Škoda je 5 836 korun.

Muž byl střední postavy, ve věku kolem sedmadvaceti let, vysoký kolem sto osmdesáti centrimetrů s krátkými tmavými vlasy a měl výrazné tetování na krku. Na sobě měl černou bundu a modré jeansy. Žena byla také střední postavy, obdobně vysoká, na pravé tváři měla piercing a na sobě černou bundu a kalhoty, pod bundou bílou mikinu.

„Pokud by někdo z občanů osoby poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jejich totožnosti, ať kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 2 buď osobně nebo telefonicky na adrese Heyrovského 2a, 771 36 Olomouc, na telefonním čísle 974 767 651 nebo přes e-mailovou adresu ol.oo.olomouc2.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ žádá mluvčí policie Irena Urbánková.

Foto PČR

Štítky krádež, počítačové, hry, video, Olomouc, videohra, bunda, Call of Duty, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž s ženou ukradli čtyři počítačové hry z olomoucké prodejny  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.