Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Jan Goga má na svědomí trestnou činnost a skrývá se, hledá ho policie

Policie pátrá po Janu Gogovi, který se narodil 2. prosince 1994 a trvalé bydliště má v okrese Přerov. Celostátní pátrání po Gogovi bylo vyhlášeno už 30. ledna 2018. Hledá ho Okresní soud v Přerově pro závažnou násilnou trestnou činnost spáchanou ve stádiu pokusu a pro majetkovou trestnou činnost, proto má Goga důvod skrývat se.

Podle policejního popisu se jedná o štíhlého muže, vysokého 172 centimetrů a vážícího 55 kilogramů. Má snědou pleť, šedomodré oči a tmavé, krátce střižené vlasy, které zpravidla nosí ostříhané na ježka. Chodí povětšinou oholený a má zažloutlé zuby. V nedávné minulosti se pohyboval v okolí města Jeseník, ale v současné době je místo jeho pobytu neznámé.

„Proto se obracíme na širokou veřejnost a žádáme občany o jakékoliv informace, které by nám pomohly s odhalením pobytu a pohybu hledané osoby. Veškeré poznatky je možné poskytnout v pracovní době od sedmi hodin ráno do tří odpoledne na telefonní linku 974 778 336 nebo 337, kdykoliv na bezplatnou linku 158 nebo na mobil 601 365 551,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Foto PČR

Štítky pátrání, muž, trestná činnost, policie, Okresní soud v Přerově, Přerov, Jeseník, kriminalita

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Goga má na svědomí trestnou činnost a skrývá se, hledá ho policie  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.