Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

VIDEO: Policie hledá muže, který v olomoucké drogerii kradl značkové parfémy

Policie pátrá po muži, který ve čtvrtek 19. dubna dubna ukradl z jedné olomoucké drogerie značkové parfémy za více než 26 tisíc korun. Za tuto krádež mu nyní hrozí až dva roky za mřížemi.

Neznámý muž kradl v jedné z olomouckých drogerií po osmnácté hodině. Neznámý muž odcizil z regálů pět vystavených značkových parfémů za více než 26 tisíc korun, které si schoval do igelitové tašky. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky,“ uvádí policejní mluvčí Irena Urbánková.

Muže při jeho činu zachytily kamery a policie zároveň žádá veřejnost o pomoc při hledání tohoto zloděje. Pokud by někdo z občanů muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně nebo telefonicky adrese Sokolská 52, 771 36 Olomouc, na telefonním čísle 974 766 651, emailu ol.oo.olomouc1.stsl@pcr.czpřípadně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158,“ doplňuje Urbánková.

Autoři | Foto PČR

Štítky pátrání, krádež, parfémy, Olomouc, policie, parfém

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie hledá muže, který v olomoucké drogerii kradl značkové parfémy  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.