Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Opilá žena rozbila skleněné dveře na přerovském nádraží, poté plivla na policistu

Policisté museli 9. května řešit případ vysklených dveří na přerovském vlakovém nádraží. Když přijeli na místo, tak našli opilou ženu, která následně jednoho z policistů chytila za uniformu, nadávala mu a ještě na něj plivla. Ženu policisté odvezli v poutech.

Ta totiž neslyšela na domluvu policistů a po dveřích rozbila i skleněnou lahev, kterou hodila na zem. Střepy pak odmítala uklidit. „Žena místo úklidu plivla na policistu, uchopila ho za uniformu a snažila se s ním cloumat a přitom mu vulgárně nadávala. Nakonec skončila v poutech a se zraněním, které si způsobila při rozbití skleněných dveří, ji policisté převezli do nemocnice na ošetření,“ uvádí policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Poté opilá žena nadýchala téměř dvě promile a po třech hodinách byla propuštěna. Nyní bude ještě čekat, kolik bude stát oprava nádražních dveří. „Škoda na rozbitých dveřích nebyla doposud vyčíslena,“ dodává Urbánková.

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky policie, alkohol, nádraží, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena rozbila skleněné dveře na přerovském nádraží, poté plivla na policistu  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.