Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Svého psa ve městě nikdy nebudu mít na vodítku, řekl muž strážníkům a začal jim sprostě nadávat

V neděli 22. července v odpoledních hodinách došlo v Prostějově k incidentu mezi pejskařem a strážníky. Ti muže upozornili, že svého psa nemá na vodítku, načež začal být muž agresivní.

Muž měl svého psa rasy Americká Akita v centru bez vodítka. „Strážníci jej upozornili na platnost obecně závazné vyhlášky o volném pohybu psů. Na to dotyčný uvedl, že ve městě Prostějov nikdy nebude mít svého psa na vodítku. Přestupkové jednání bylo projednáno a dotyčný z místa odešel," řekl mluvčí Městské policie Prostějov František Adámek.

Střet se strážníky ale po chvíli dál pokračoval. Muž se totiž vrátil za hlídkou, začal na strážníky křičet a slovně je urážet. Jednání šestatřicetiletého muže bylo zaznamenáno. „Pro podezření z přestupků znevážení postavení úřední osoby při výkonu její pravomoci, dále porušení obecně závazné vyhlášky města Prostějova, bude oznámeno správnímu orgánu. Zde může být uložena pokuta do výše 50 000 korun," dodal Adámek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Prostějov, pes, pejskař

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Svého psa ve městě nikdy nebudu mít na vodítku, řekl muž strážníkům a začal jim sprostě nadávat  |  Krimi  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.