Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Úterý ve znamení sportu. Vyberete si klání na ledě, nebo bitvu na palubovce?

Úterý bude v Olomouci patřit hned dvěma sportům, a to dokonce téměř ve stejný čas. Zatímco od páté hodiny rozehrají své extraligové utkání proti Olympu Praha volejbalistky VK UP Olomouc, o dvacet minut později změří své síly na olomouckém ledě účastníci minulého play-off, Olomouc s Libercem.

VK UP Olomouc – PVK Olymp Praha, 17:00, Sportovní hala UP

V rámci sedmého kola Uniqa volejbalové extraligy žen se dnes na domácí palubovce střetne tým Olomouce s pražskými volejbalistkami. V posledních třech zápasech vždy měly navrch olomoucké hráčky, které vždy Pražanky porazily poměrem 3:0 na sety. V posledním pohárovém utkání, které se rovněž hrálo na domácí půdě, porazil tým VK UP Olomouc Prahu přesvědčivě 25:13, 25:9 a 25:12. Otázkou je, jak tomu bude dnes.

HC Olomouc – Bílí tygři Liberec, 17:20, Plecharéna

Ve 21. kole hokejové extraligy se proti sobě postaví účastníci čtvrtfinálového play-off z minulé sezóny. Proti úřadujícím mistrům se Kohoutům v prvním letošním střetnutí podařilo vyhrát až v prodloužení výsledkem 2:1. Co se týče formy, tam je pak statistika neúprosná – zatímco Liberec v posledních zápasech převážně vítězí, olomoučtí hráči naposledy podlehli Třinci 4:0 a předtím doma Plzni 2:5. Uvidíme, jak obstojí Kohouti proti tygřím pařátům z Liberce tentokrát.

Čtěte více:

Autoři | Foto Marek Rigo

Štítky HC Olomouc, Bílí Tygři Liberec, PVK Olymp Praha, SK UP Olomouc, sport, Česká volejbalová extraliga žen, Uniqa Insurance Group, Extraliga ledního hokeje, HC Oceláři Třinec, HC Škoda Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úterý ve znamení sportu. Vyberete si klání na ledě, nebo bitvu na palubovce?  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.