Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Sigma zaskočila Teplice, dvěma góly v nastavení získala bod

Nikdo by asi už něčekal, že by hráči Sigmy v 90. minutě utkání, v němž prohrávali s Teplicemi 2:0, mohli udělat. Leoš Kalvoda měl však při střídání zlatou ruku...

Sigma sice s Teplicemi celý zápas držela krok, gól však nedala. Oproti tomu za Teplice se trefili hned dva hráči - Fillo a Potočný.

Už už vypadalo, že si Olomoučtí neodvezou z Teplic ani bod, ale tři minuty před koncem Leoš Kalvoda vystřídal Jana Navrátila, pravděpodobně nejlepšího hráče ve včerejším zápase, a nahradil ho Tomášem Zahradníčkem.

Ten se ukázal jako pravým esem v rukávu - připravil totiž dvě příhrávky na gól, napřed pro Jakuba Petra, který svým gólem v nastavení trochu oživil hru olomouckých. Když se ale jěště ve stejné minutě dotkl balónu Zahradníček a přihrál přízemním centrem Martinu Hálovi, který pak, sice s problémy, propasoval balón až do brány, mohla Olomouc slavit na hřišti těžkého soupeře první ligový bod hned v prvním utkání nového ročníku Synot ligy.

FK Teplice – Sigma Olomouc 2:2 (1:0)

Branky: 41. Fillo, 50. Potočný – 90.+1 Petr, 90.+1 Hála. Rozhodčí: Marek – Paták, Pochylý. ŽK: Navrátil, Svozil, Rajnoch (všichni Olomouc). Diváci: 3715.

Teplice: Grigar – Dramé, Lüftner, D. Jablonský, Krob – Ljevakovič, Breite – Vondrášek (90. Dressler), Vachoušek (77. Táborský), Fillo – Potočný (84. Bratanovič). Trenér: David Vavruška.

Olomouc: Reichl – Hála, Rajnoch, Svozil, Vepřek – Petr, Navrátil (87. Zahradníček), Halenár (81. Chorý), Houska (72. Ordoš), Plšek – Vašíček. Trenér: Leoš Kalvoda.

Autoři

Štítky FK Teplice, SK Sigma Olomouc, Leoš Kalvoda, Jan Navrátil, Tomáš Zahradníček, Jakub Petr, HC Olomouc, Martin Hála, 1. česká fotbalová liga, David Vavruška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sigma zaskočila Teplice, dvěma góly v nastavení získala bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.