Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Fanoušci Slavie napadli po zápase klubové auto Olomouce. Jeden člověk skončil v nemocnici

Po středečním fotbalovém utkání mezi pražskou Slavií a olomouckou Sigmou, kterým se dohrávalo třetí ligové kolo, napadli fanoušci v areálu klubu vozidlo SK Sigma Olomouc, ve kterém seděli tři lidé. Jeden z členů posádky se svým zraněním skončil v nemocnici. Případem se zabývá policie.

Tvrdík: „Omlouváme se hostům a stydíme se“

Slavia ve včerejší dohrávce porazila v Edenu Olomouc 1:0, zápasu přihlíželo 11 368 diváků, ale někteří z fanoušků Slavie přesto neodcházeli spokojení. Při odchodu ze stadionu totiž skupina zatím neznýmách osob ještě v areálu Sinobo Stadium napadla tříčlennou posádku klubového vozidla SK Sigma Olomouc.

„Omlouváme se hostům a stydíme se za skupinu osob, jejíž bezprecedentní a netolerovatelné jednání nemá s fanděním klubu nic společného,“ napsal na Twitter předseda představenstva pražské Slavie Jaroslav Tvrdík.

Sigma: „Děkujeme SK Slavia Praha za vyjádření podpory. Stejně jako oni takovému jednání nerozumíme“

Jeden z napadených se svým zraněním skončil v nemocnici. „Tento bezdůvodný incident měl za následek zranění jednoho z členů posádky vozidla, který musel být ošetřen v nemocnici. Ten je naštěstí v pořádku,“ uvedli zástupci olomoucké Sigmy na klubovém webu.

„Věříme, že celý incident bude řádně prošetřen. Děkujeme SK Slavia Praha za vyjádření podpory. Stejně jako oni takovému jednání nerozumíme,“ dodali. Případem se zabývá policie.

Pes muže u Billy nepokousal. Strážníci se zkreslené informace dozvěděli od lidí na místě a omlouvají se

V pondělí vás redakce Olomoucké Drbny informovala o události, která se stala na ulici Dobnerova u Billy. Pes tam měl podle oficiálních informací Městské policie Olomouc pokousat svého majitele. Po zveřejnění článku se zvedla vlna nevole z řad...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Sigma Olomouc

Štítky Fotbal, Sigma Olomouc, Slavia Praha, napadení, fanoušci, klub, Olomouc, SK Slavia Praha, SK Sigma Olomouc, nemocnice, úraz, Jaroslav Tvrdík, Twitter, Stadion Eden

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Fanoušci Slavie napadli po zápase klubové auto Olomouce. Jeden člověk skončil v nemocnici  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.