Počasí dnes32 °C, zítra28 °C
Úterý 16. července 2024  |  Svátek má Luboš
Bez reklam

Fotbalová Sigma Olomouc odtajnila dresy na novou sezonu. Odkazují k úspěšné éře klubu

Domácí sadu modrých dresů prezentoval na sociálních sítích a webových stránkách největší fotbalový klub Olomouckého kraje – SK Sigma Olomouc. Přední a částečně i zadní stranu zápasových trikotů pokrývá klikatý modrobílý motiv, který podle zástupců hanáckého celku odkazuje k úspěšné historii fotbalové Sigmy a symbolizuje i touhu po podobně zdařilé budoucnosti.

Fotbalový Andrův stadion v Olomouci dostane nové moderní osvětlení, které bude vyhovovat kritériím UEFA. Práce začnou v následujících dnech a podle zástupců SK Sigma Olomouc by se měla instalace stihnout do prvního domácího zápasu nové sezony....

Nový ročník nejvyšší české fotbalové soutěže, která ponese kvůli změně sponzora nový název Chance liga, je za dveřmi, první zápasy jsou na programu už tento víkend. Olomoucká Sigma začne ligu v sobotu v Českých Budějovicích ve žluté venkovní sadě dresů. Pro domácí zápasy má klub připravenou novou variantu dresů. „Inspirací pro nový unikátní dres byly v roce 105. výročí od založení klubu trikoty z bohaté a úspěšné historie Sigmy. Modrobílý vzor na přední straně a části zad upomíná nejvíc na dresy ze sezony 1990/91.Poprvé se Sigma představí v nových dresech nejpozději 3. srpna v prvním domácím utkání proti Teplicím. V brzké době budou samozřejmě k dostání také ve fanshopu,“ uvedl mluvčí olomouckého klubu Jiří Fišara na klubovém webu.

Podobu nových dresů přiblížila Sigma na webu a také v krátkém videu na sociálních sítích. Příznivci klubu i další komentující přidali bezprostřední reakce, část fanoušků originální design oceňuje, další lidé novému vzhledu dresu na chuť nepřišli. „Snad do kluků v příští sezoně vstoupí i duch historie a opráší se starej lesk slávy a úspěchu let minulých. Dresy za mě svěží a stylový,“ stojí v jednom z komentářů.

Jak se vám líbí nové dresy Sigmy Olomouc pro sezonu 2024/2025? (známkování jako ve škole)

Celkem hlasovalo19 čtenářů

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Sigma Olomouc

Štítky Sport, fotbal, Sigma, Sigma Olomouc, první liga, Chance liga, dresy, nové dresy, dresy Sigma, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová Sigma Olomouc odtajnila dresy na novou sezonu. Odkazují k úspěšné éře klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.