Počasí dnes31 °C, zítra27 °C
Pondělí 22. července 2024  |  Svátek má Magdaléna
Bez reklam

ANKETA: Hokejisté Olomouce dnes zkusí odvrátit mečbol Plzně a konec sezony. Věříte jim?

Hokejisté Olomouce budou v dnešním šestém utkání čtvrtfinále play off extraligy odvracet mečbol Plzně a tím zároveň i konec sezony, který jim hrozí. Hanáci před domácím vystoupením prohrávají 2:3 na zápasy, přesto věří, že o postupujícím rozhodne až utkání číslo sedm na západě Čech.

Olomouc se pokusí naklopit misky vah v sérii ještě jednou na svou stranu. S Indiány prohrávala 0:1, následně vedla 2:1, teď má blíž k postupu opět soupeř. „Chceme vyhrát a ještě se do Plzně vrátit. Musíme ale ještě trochu přidat směrem dopředu," prohlásil brankář Branislav Konrád v narážce na výsledek úterního pátého zápasu, který jeho tým ztratil v Plzni 0:2.

V Olomouci se začne hrát v 17:00. Zbylí tři semifinalisté jsou již známi, jsou jimi vítěz základní části Liberec, druhý Třinec a obhájce titulu Kometa Brno.

Vyhrají dnes Kohouti proti Plzni, nebo jim skončí sezóna?

Celkem hlasovalo112 čtenářů

Autoři | Foto Michaela Valsová

Štítky Sport, hokej, extraliga, play off, čtvrtfinále, Olomouc, Plzeň, HC Škoda Plzeň, HC Olomouc, Česko, hokejista, Branislav Konrád, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Hokejisté Olomouce dnes zkusí odvrátit mečbol Plzně a konec sezony. Věříte jim?  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.