Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Mora předvedla skvělý obrat, ve Zlíně vyhrála 4:3

V dohrávce 7. kola se hokejisté Olomouce představili na půdě Zlína. Zápas musel být odložen, kvůli tomu, že na zlínském stadionu nefungovalo chlazení ledové plochy. Ačkoliv Mora prohrávala v zápase už o tři góly, ta po neuvěřitelným obratu získala všechny tři body.

Úvod první třetiny byl ze strany Zlína skvostný, neboť po trefách Kotvana, Okála a Říčky vedli domácí 3:0 a vypadalo to pohodovou cestu za prvním vítězství Zlína před domácím publikem v letošní sezoně. Naději na zvrat dal olomouckým v 16. minutě Jiří Řípa a následně Dávid Buc, který skóroval jen o 52 sekund později. Naděje se stala skutečností asi v nejméně očekávaný okamžik, protože při přesilovce domácích 5:3 vyrazili do protiútoku Knotek s kapitánem Vyrůbalíkem a druhý jmenovaný ještě po stvrzení videorozhodčího srovnal zápas na 3:3. Senzaci dokonal ve 35. minutě Zeman, který překonal Kašíka ve zlínské bráně a poslal tři body na Hanou.

Mora tak navázala na výborné výkony z předchozích zápasů s Třincem a se Spartou a nahradila Plzeň na třetí pozici v tabulce Tipsport extraligy. Další zápas čeká v pátek Olomouc v Hradci Králové a následně Hanáci přivítají Mladou Boleslav.

Štítky Mora, PSG Zlín, HC Olomouc, Dávid Buc, HC Oceláři Třinec, HC Sparta Praha, HC Škoda Plzeň, Extraliga ledního hokeje, Mountfield Hradec Králové, BK Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mora předvedla skvělý obrat, ve Zlíně vyhrála 4:3  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.