Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Mora dosáhla v Brně na jeden bod, i když prohrávala 3:0

Po třech prohrách v řadě už Mora potřebovala v pondělním utkání proti Kometě Brno bodovat. To se částečně povedlo i přes to, že Mora měla třígólové manko, nicméně v prodloužení Hanáci prohráli, a tudíž berou jen jeden bod.

První třetina nebyla pro Olomouc nic jiného než jeden velký průšvih. Ve 4. minutě dával po dorážce z brankoviště na 1:0 domácí Dostálek. Pouze o necelou minutu později zvyšoval na rozdíl dvou branek útočník Raška a gólem z přesilovky na 3:0 vyhnal Jan Hruška olomouckého brankáře Vošvrdu z branky. Blamáž odvrátil rovněž gólem z přesilovky Slovák ve službách Mory Dávid Buc a vykřesal naději na zvrat.

Ten přiblížil brankou v 29. minutě Jakub Herman, který v pádu dokázal dostat puk za Čiliakova záda. O senzační vyrovnání se postaral po přihrávce Kafky střelou z mezikruží Adam Zeman. Následující minuty držel Moru nad vodou výbornými zákroky Konrád, který v první třetině nahradil vystřídavšího Vošvrdu. Druhá část tak skončila remízou 3:3.

Vyprodaný brňenský stadion se i přes několik šancí, které se vyskytly na obou stranách, ve třetí třetině gólu nedočkal a následovalo tak prodloužení.

To rozhodl už po minutě a dvanácti sekundách svým druhým gólem v utkání Jan Hruška, který téměř zpoza brány dokázal o Konráda dostat kotouč do olomoucké svatyně a Kometa se tak mohla radovat z vítězství. Pro hokejisty Olomouce to byla čtvrtá porážka v řadě a vítězství z následujícího domácího utkání proti Chomutovu budou potřebovat jako sůl.

Autoři | Foto Facebook HC Kometa Brno

Štítky Mora, FC Zbrojovka Brno, HC Kometa Brno, SK Sigma Olomouc, Jan Hruška, Jakub Herman, Adam Zeman, Piráti Chomutov, Raška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mora dosáhla v Brně na jeden bod, i když prohrávala 3:0  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.