Počasí dnes24 °C, zítra23 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

VIDEO: Kohouti nestačili na Boleslav počtvrté v řadě. Lukáše střídal Konrád

Hanáci na ledě Boleslavi museli posunout do útoku Tomáše Valentu, protože proti minulému zápasu chyběl Rostislav Olesz. A na ledě Mladé Boleslavi prohráli Kohouti 2:4.

Branky a nahrávky: 3. Claireaux (A. Zbořil), 12. Najman (Flynn, P. Kousal), 19. Moravec, 29. Pláněk (Šťastný, Cienciala) – 22. J. Káňa (Ondrušek, Nahodil), 60. Kucsera (Ondrušek, Nahodil)

BK Mladá Boleslav: Krošelj (Schwarz) – Hrbas, Ševc (C), Moravec, Pláněk (A), Fillman, Šidlík, Klikorka – Lunter, Cienciala, Šťastný – Jääskeläinen, A. Zbořil (A), Claireaux – Flynn, Najman, P. Kousal – J. Strnad, Bičevskis, Alderson.

HC Olomouc: Lukáš (30. Konrád) – Švrček, Dujsík, Vyrůbalík (C), Škůrek, Ondrušek (A), A. Rutar – J. Káňa, Handl, Bambula – Burian, Ostřížek, V. Tomeček – Kolouch, Nahodil, Kucsera – Mácha, Gřeš, Valenta.

Olomouci nevyšla hlavně první třetina. Na branku vystřelila jen dvakrát, natož soupeř patnáckrát. A Boleslav i díky tomu vyhrála první část 3:0. Branku naděje dal na začátku prostřední periody Jan Káňa, který se prosadil po nahrávce Nahodila a Ondruška. Ale o pár minut později domácí odpověděli díky Martinu Pláňkovi.

Jana Lukáše vystřídal v polovině hracího času Branislav Konrád. Ten už sice neinkasoval, ale porážce stejně nezabránil. Hanáci v poslední části vyslali dvanáct pokusů na branku, ale dokázal akorát korigovat Lukáš Kucsera deset vteřin před koncem.

Mladá Boleslav tak porazila Olomouc počtvrté v řadě. Mora prohrála podruhé v řadě a další duel ji čeká v úterý na ledě Vítkovic.

Ohlasy:

Jan Tomajko (HC Olomouc): První třetinu jsme prospali, mohli jsme dostat daleko více gólů. Rozhodlo to o celém zápase. Od druhé třetiny to bylo lepší. I třetí třetina, v té jsme měli hodně střel. Škoda té první třetiny, začátek zápasu nás nezastihl v dobrém rozpoložení. Další zápas takhle nemůžeme začít.

Rok 2020? Nejtěžší, nejhorší i nesmutnější, říká manažer Hanáků. Co marodka a ztráty?

„Snad už takový rok nikdy nezažiji…“ povídá generální manažer Hanáků Erik Fürst. Ten mluvil v rozhovoru o kádru, permanentkách či náročném roku 2020.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Pavlíček, bkboleslav.cz

Štítky hokej, HC Olomouc, Mladá Boleslav, FK Mladá Boleslav, Branislav Konrád, Jan Lukáš, Rostislav Olesz, Lukáš Kucsera, Jan Káňa, SK Sigma Olomouc, BK Mladá Boleslav, MFK Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kohouti nestačili na Boleslav počtvrté v řadě. Lukáše střídal Konrád  |  Hokej  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.