Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

VIDEO: Olomoucké volejbalistky postoupily mezi nejlepších osm týmů Poháru CEV

Olomoucké volejbalistky postoupily v Poháru CEV do čtvrtfinále. Belgický celek Asterix Beveren porazily v domácí odvetě 3:1 po setech 25:21, 17:25, 25:13 a 25:15. V dalším kole se svěřenkyně trenéra Jiřího Teplého v únoru utkají s rumunským klubem Stiinta Bacau.

Sedmnáctizápasová šňůra výher

Posílený olomoucký tým prokazuje v této sezoně výbornou formu. Po sedmnácti kolech vede bez porážky extraligu a po neúspěchu v předkole Ligy mistryň se v Poháru CEV propracoval už mezi nejlepší osmičku.

Osmnáct bodů Orvošové

Osmifinálová odveta na Hané měla podobný scénář jako prosincový zápas v Belgii. Beveren stejně jako doma dokázal vyrovnat na 1:1, ale zbytek zápasu už jasně ovládly olomoucké hráčky. Osmnácti body k postupu nejvíce přispěla sedmnáctiletá reprezentační univerzálka Gabriela Orvošová.

„Po koncovce prvního setu jsme trochu změkli na podání, byli jsme opatrnější a stejně jako v Belgii se nám to nevyplatilo. Pak už hráčky poznaly, že bez nějaké míry rizika to nepůjde," uvedl trenér Teplý pro Českou televizi.

Autoři | Foto Kateřina Švandová

Štítky Sport, volejbal, ženy, Pohár CEV, osmifinále, Olomouc, Beveren, Jiří Teplý, volejbalista, Belgie, Liga mistryň CEV, Gabriela Orvošová, Česká televize, Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Olomoucké volejbalistky postoupily mezi nejlepších osm týmů Poháru CEV  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.