Počasí dnes19 °C, zítra21 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

SPORT V OLOMOUCI: Volejbalové semifinále proti Ostravě, Sigma se utká s Varnsdorfem

Uprostřed týdne čeká házenkářský tým DHK Zoru Olomouc poslední domácí zápas základní sezony. Jsou už jenom krůček k postupu do play-off. Zato Olomoucké volejbalistky už v play-off jsou a dokonce v semifinále. Sérii odstartují v pátek proti Ostravě.

Středa 12. dubna

DHK ZORA Olomouc - Sokol Písek = 18:00 (hala DHK ZORA Olomouc)

Olomoucké házenkářky čeká poslední domácí zápas v základní části. Když v utkání s Pískem získají alespoň bod, tak je rozhodnuto o jejich postupu do play-off. Mají sice rezervu v podobě posledního venkovního utkání s Porubou, ale určitě by si povinnost splnily raději hned ve středu. Písek je s šesti body na předposlední příčce, oproti dalšímu soupeři z Poruby, který je nad Olomoucí. Hráčky budou určitě rády za vaši případnou podporu.

Pátek 14. dubna

VK UP Olomouc - TJ Ostrava = 17:00 (sportovní hala UP)

Stejně jako Olomouc, tak i Ostrava postoupila do semifinále bez ztráty jediného setu. Čeká nás tak repríza loňského semifinále. Oba týmy si dokázaly, že umí porazit i obávaný Prostějov a proto už půjde opravdu do tuhého. Můžeme čekat vyrovnané semifinále, které začíná v Olomouci.

 

SK Sigma Olomouc - FK Varnsdorf = 18:00 (Andrův stadion)

Sigma ve svém posledním souboji přestřílela České Budějovice 5:2 a Varnsdorf naopak dostal facku v podobě prohry 0:4 s Třincem. Dva jarní domácí duely však byly pro Sigmu gólově bídné. Ve dvou zápasech nastříleli pouze dva góly, ale i přesto dokázali urvat tři body. Fanoušci si tak mohou dělat naděje, že tentokrát by mohlo padat více gólů.

Sobota 15. dubna

VK UP Olomouc - TJ Ostrava = 17:00 (Sportovní hala UP)

Druhý duel mezi Olomoucí a Ostravou. Pojedou Hanačky do Ostravy za stavu 2:0, nebo si Ostrava dokáže zajistit příznivé skóre a pokusí se sérii ukončit na domácí půdě? To se dozvíme až v sobotu. Přijďte fandit!

Čtěte více:

Autoři | Foto Sigma Olomouc, FB DHK ZORA Olomouc, Kateřina Švandová

Štítky Ostrava, Olomouc, semifinále, playoff, Varnsdorf, Písek, SK UP Olomouc, Poruba, SK Sigma Olomouc, FK Varnsdorf

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SPORT V OLOMOUCI: Volejbalové semifinále proti Ostravě, Sigma se utká s Varnsdorfem  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.