Vyhledávání

Nalezené články: "BV vinařství"

Vědci testují využití hmyzu v potravinářství. Cvrččí prášek přidávají do klobás a salámů

Čeští vědci se zaměřili na využití hmyzího prášku v masných výrobcích. Malé larvy podle nich obsahují vysoké množství proteinů i zdravých tuků, v porovnání s ostatními hospodářskými zvířaty se zdá být chov hmyzu také ekologičtější. První výsledky...

Burčák bude letos pozdě. Může za to vedro, tvrdí vinaři

Dozrávání hroznů vinné révy na jihu Moravy zpomalily výkyvy počasí. Vinařům nepřál chladný květen ani naopak horký červenec. I když se podle zákona může burčák, tedy částečně zkvašený vinný mošt z moravských a českých hroznů, prodávat od 1. srpna,...

Co se skrývá za sklenkou vína aneb Dřevo nebo nerez?

Byli jste někdy ve vinařství? A opravdu ve vinařství nebo jen ve vinném sklípku, který je stylově uzpůsobený, aby odpovídal romantickým představám o nekonečné pohostinnosti a bodrosti moravských vinařů? Modernímu vinařství už dávno nestačí jen...

Co se skrývá za sklenkou aneb Jaro patří frizzante

Jestliže se babí léto spojuje s burčákem, příchod zimy s Beaujolais nebo, pokud chcete, s jeho tuzemskou variantou Svatomartinským a období adventu symbolizuje voňavý svařák, pak se přímo vybízí spojovat příchod teplých jarních dnů s frizzante....

Co se skrývá za sklenkou aneb Když je víno plné slunce

Jaro je zatím trochu nesmělé, ale práce na vinici je o poznání příjemnější než v zimě, kdy jsme vás učili, jak správně ostříhat. Vlastně by se dalo říct, že v slunečných jarních dnech je vinohrad oázou klidu a pohody. Alespoň tak to v Mutěnických...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "BV vinařství"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "BV vinařství"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.