Neděle, 21. dubna 2019, 18:00
Nádivky miluju a ta velikonoční, plná zelených bylinek a špenátu, je něco pro mě. Do nádivky dává každý jiné maso, já ji budu dělat se slaninou a trochou kuřete. K ní se chystám letos upéct kuře a brambory lehce rozmáčknuté v troubě s tymiánem a už...
Sobota, 16. března 2019, 19:00
Snad nejslavnější slaný koláč, původem z Francie, se jmenuje Quiche lorraine, po našem „Lotrinský kyš“. Jedná se o koláč z křehkého těsta se šunkou a smetanou, který můžete jíst teplý i studený.
Pátek, 1. března 2019, 20:30
Venku to chvílemi vypadá už docela jarně, taky vás to sluníčko tak nabíjí pozitivní energií? Mě osobně už pomalu ale jistě opouští chutě na všechno to těžké a „spací“ jídlo a začínám spíš přemýšlet nad jarním detoxem, ale o tom až příště. Teď si...
Pátek, 15. února 2019, 20:30
Přijde vám o víkendu návštěva a chcete se blýsknout něčím dobrým, co ale nezabere půl odpoledne v kuchyni? Upečte roládu!
Pátek, 1. února 2019, 20:30
Než jsem se ke špeku „projedla“ a začala ho v kuchyni používat častěji než nikdy, pár let mi to trvalo. Teď patří slanina i špek mezi ingredience, kterých si cením, protože jak se říká, tuk je nositelem chuti! A co si budeme povídat, právě teď je...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.