Počasí dnes32 °C, zítra32 °C
Čtvrtek 29. srpna 2024  |  Svátek má Evelína
Bez reklam

Opilý řidič porazil značku, projel hromadou hlíny a nakonec havaroval v příkopu

Neslavně skončila grandiózní jízda silně opilého řidiče, který v sobotu ráno několikrát vyjel v Prostějově mimo vozovku. Díky jeho řidičskému umu dokázal porazit dopravní značku, vjet do výkopu a nakonec skončil se svým autem v příkopu.

2,38 promile alkoholu. To je hodnota, kterou naměřili policisté třiadvacetiletému mladíkovi, který v sobotu ráno brázdil svým autem ulice Prostějova. Párkrát také vyjel mimo vozovku. Poprvé se tak stalo v Martinákově ulici, kde porazil dopravní značku a projel pět metrů dlouhou hromadu hlíny. Po vyjetí opět na komunikaci za ním zůstávala stopa od hlíny, k následnému trestu se mu tak připočte i znečištění vozovky.

Muž pokračoval dále Kosteleckou ulicí, za Prostějovem směrem na Kostelec na Hané však se svým vozidlem sjel ze silnice a vjel do příkopu, kde jeho pouť skončila. Výše škody se touto blíznivou jízdou vyšplahala na 92 tisíc korun.

Autoři

Štítky hlína, Prostějov, Kostelec na Hané

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič porazil značku, projel hromadou hlíny a nakonec havaroval v příkopu  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.