Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Záchranáři už dnes vyjížděli k více než osmdesáti případům, často kvůli náledí

Záchranná služba Olomouckého kraje již dnes vyjížděla k více než osmdesáti případům. Podle tiskového mluvčího Pavla Vysloužila jde často o nehody související s náledím.

V souvislosti s náledím dnes řešili záchranáři například čtrnáct pádů chodců na zledovatělém chodníku či vozovce, při kterých utrpěli zranění hlavy a nohou. Vyjížděli ale také k dvěma cyklistům, kteří se dnes vydali na cyklovyjížďku. Lehká zranění utrpěli i dva lyžaři.

"Záchranáři byli přivoláni ke třem dopravním nehodám, při nichž se střetla vždy dvě osobní auta, a to ve Šternberku, v Horní Loděnici a v Dobromilicích. Nehody si vyžádaly celkem čtyři zraněné, kteří byli převezeni do nemocnice, jednalo se ale spíše o lehčí poranění," sdělil Pavel Vysloužil.

Záchranáři ale také vyjížděli k nehodě, kde náledí nehrálo roli. V Hlubočkách se otrávila děvětasedmdesátiletá žena oxidem uhelnatým, a musela být převezena na urgent do olomoucké Fakultní nemocnice.

 

Autoři

Štítky Olomoucký kraj, Šternberk, Horní Loděnice, Dobromilice, Hlubočky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranáři už dnes vyjížděli k více než osmdesáti případům, často kvůli náledí  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.