Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Neznámý pachatel si prosprejoval cestu obcí Hlubočky, hrozí mu až rok vězení

Zatím neznámý pachatel poškodil na různých místech obec Hlubočky. Včera 5. 9. tuto informaci předala obecní policie v Hlubočkách do rukou policejní obvodního oddělení Velká Bystřice.

Policisté obdrželi oznámení o poškození košů na odpadky, sloupů veřejného osvětlení a kontejneru na odpad. Zatím neznámý pachatel v čase od 7. 7. 2016 do 5. 9. 2016 poškodil na různých místech obce Hlubočky, zejména v okolí cyklostezky na ulici Olomoucké, 3 koše na odpadky, kolem 20 sloupů veřejného osvětlení a v chatovišti v katastru obce Hlubočky kontejner na odpad,“ uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Z vybavení obce si udělal omalovánku: koše posprejoval černou, zelenou a červenou barvou. Na sloupy použil znova černou, červenou a bílou. Kontejner vyzdobil černožlutým nápisem.

Přesná výše škody nebyla zatím stanovena, bude upřesněna dodatečně. V této souvislosti policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až roční pobyt za mřížemi,“ dodala Urbánková. 

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto PČR

Štítky Hlubočky, sloup, Velká Bystřice, Univerzita Palackého v Olomouci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý pachatel si prosprejoval cestu obcí Hlubočky, hrozí mu až rok vězení  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.