Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Fotbalová reprezentace přijela do Olomouce vlakem. Večer vyzve na Andrově stadionu Černou Horu

České fotbalisty čeká dnes od 20:45 v Olomouci proti Černé Hoře třetí z osmi zápasů kvalifikace mistrovství Evropy. Reprezentanti si v pátek po výhře 2:1 v Praze nad Bulharskem připsali první body ve skupině a nic než vítězství neberou ani proti dalšímu balkánskému soupeři. Černohorci se na Hané představí bez hlavního trenéra Ljubiši Tumbakoviče, který z politických důvodů odmítl vést tým v pátečním duelu s Kosovem a svazové vedení ho odvolalo.

PSALI JSME: Černá Hora, která bude v pondělí hrát v Olomouci proti České republice, je nově bez trenéra

Český tým výhrou po obratu nad Bulharskem částečně odčinil březnový debakl 0:5 na úvod kvalifikace v Anglii a v pětičlenné skupině A se posunul na postupové druhé místo s bodovým náskokem před třemi pronásledovateli. Na šampionát projdou první dva týmy.

Po páteční remíze 1:1 Černohorci potřebují zabrat, neboť uzavírají tabulku. Už pětkrát za sebou nezvítězili. S Černou Horou dosud česká reprezentace hrála jen v roce 2011 v baráži o Euro a po výhrách 2:0 a 1:0 postoupila.

Fotbalová reprezentace přijela z Prahy do Olomouce vlakem už v sobotu 8. června. Zápas proti Černé Hoře startuje na Andrově stadionu dnes ve 20:45.

Autoři | Foto Facebook Česká fotbalová reprezentace

Štítky Sport, fotbal, Evropa, kvalifikace, ČR, Černá Hora, SK Sigma Olomouc, Bulharsko, Praha, Kosovo, Haná, Česko, Česká fotbalová reprezentace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová reprezentace přijela do Olomouce vlakem. Večer vyzve na Andrově stadionu Černou Horu  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.