Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

VIDEO: No Rooseveltově ulici hořel v noci obchod s obuví

V noci ze soboty na neděli hořela na Rooseveltově ulici v Olomouci prodejna s obuví. Hasiči k plamenům vyjížděli pár minut po půlnoci, a jedná se tak o první zásah během silvestrovského dne.

„Na místo společně s jednotkou centrální požární stanice v Olomouci, přesněji posádek tří cisternových vozidel a vozidla výškové techniky, rovněž dorazily dvě jednotky dobrovolných hasičů místních části Chválkovice a Černovír. Hasiči po násilném vniknutí do hořících prostor obchodu lokalizovali požár rozšířený již na celkové ploše menšího obchodu s obuví," řekl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Zásah hasičů vyžadoval i vyklizení poškozeného vybavení prodejny. Hasiči provedli ochlazení a odvětrání prostor a celý objekt prozkoumali pomocí termokamery. Z objektu evakuovali dvě nezraněné osoby.

Příčina vzniku požáru byla předběžně stanovena na závadu na elektroinstalaci. Majitel provozovny vyčíslil předběžně škodu na 1,4 milionu korun.

Štítky obchod, Olomouc, Černovír, Chválkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: No Rooseveltově ulici hořel v noci obchod s obuví  |  Olomoucko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.