Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Muž spadl ze žebříku, který podrazila lžíce bagru. Při pádu ze čtyřmetrové výšky se zranil

V pondělí 24. června o půl druhé odpoledne došlo v ulici Za Mlýnem v Přerově k pracovnímu úrazu čtyřiapadesátiletého muže. Ten spadl z přibližně čtyřmetrové výšky potom, co mu uvolněná lžíce bagru podrazila žebřík.

„K úrazu mělo dojít při zavěšování kabelu na sloup, které poškozený muž prováděl s kolegou ze žebříku přibližně ve výšce čtyř metrů. Kabel pracovníkům k umístění vyzvedával do výšky 5 metrů jejich další kolega pomocí bagru. Při vyzvedávání kabelu se z dosud nezjištěných příčin uvolnila lžíce z bagru a při pádu podrazila oba žebříky. Pětatřicetiletému montérovi se podařilo zachytit sloupu, po kterém poté bez zranění sjel dolů," popsal situaci policejní mluvčí František Kořínek.

Muž dopadl na zem a způsobil si zranění, s kterým musel být transportován do Fakultní nemocnice v Olomouci. Přesné příčiny události policie stále šetří, prověřují i možné podezření z přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky žebřík, nehoda, pád, bagr, dělník, kabel, Přerov, Za mlýnem, František Kořínek, Fakultní nemocnice Olomouc

Muž spadl ze žebříku, který podrazila lžíce bagru. Při pádu ze čtyřmetrové výšky se zranil  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.