Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Opilý cyklista přejížděl přes přechod pro chodce. Nevšiml si tažného lana mezi auty a upadl

Ke kuriózní nehodě došlo včera odpoledne v Přerově. Cyklista při přejíždění silnice po přechodu pro chodce narazil do tažného lana, které bylo nataženo mezi auty.

Šestačtyřicetiletý cyklista jel od centra Přerova směrem k ulici Velká Dlážka. Před přechodem pro chodce nesesedl z kola a vjel na přechod v okamžiku, kdy po ulici Brabansko směrem k Velké Dlážce jel řidič s osobním autem Citroën Jumper a táhl za sebou na tažném laně vozidlo Škoda Octavia.

„Cyklista si lana nevšiml a předním kolem do něho narazil. Lano ho zastavilo a vzápětí mu dopomohlo k pádu na komunikaci. Muž se zvedl a naštěstí odešel po svých, aniž by si způsobil zranění," popsala policejní mluvčí Miluše Zajícová. Záhy policie zjistila, že cyklista byl opilý, nadýchal přesně jedno promile alkoholu. „Sednout na kolo a pokračovat v jízdě mu nebylo dovoleno. Hmotná škoda byla vyčíslena na 500 korun. Nehoda je nadále v šetření," doplnila mluvčí.

Štítky doprava, cyklista, tažné lano, nehoda, alkohol, Olomouc, přechod pro chodce, Přerov, Škoda Octavia, Citroën Jumper

Opilý cyklista přejížděl přes přechod pro chodce. Nevšiml si tažného lana mezi auty a upadl  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.