Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Spojení světů onkologicky nemocných a zdravých mladých lidí. Festival Better World míří do Přerova

V pátek 27. srpna v 18 hodin odstartuje na přerovském výstavišti Better World Festival. Část výtěžku půjde na podporu Nadačního fondu Pink Bubble, který pomáhá onkologicky nemocným dětem. Návštěvníci se mohou těšit na české a slovenské interprety či vodní dýmky.

Na festivalu vystoupí například Calin, Stein27, Lucas Hely nebo STN. Po skončení hlavní části bude afterparty, na které zahraje i domácí DJ SHEFA. Deset korun z každé prodané vstupenky poputuje na podporu Nadačního fondu Pink Bubble, který pomáhá onkologicky nemocným lidem

"Pomáháme hlavně dětem a mladistvým dospělým, kteří bojují s rakovinou. Zaměřujeme se na věkovou kategorii jedenáct až třicet let, těmto lidem se moc organizací nevěnuje. Plníme jim přání, bereme je na různé ozdravné pobyty a pomáháme jim ve finanční nouzi. Onkologicky nemocným dětem říkáme Bubliny, proto se Nadační fond takto jmenuje,“ vysvětluje Nadační fond Pink Bubble. Na festivalu bude i stánek s kasičkou, kam budou moci lidé vložit nějaký vzkaz pro nemocné.

Organizátoři svůj záměr popsali na sociálních sítích. "Rozhodli jsme se, že spojíme příjemné s užitečným a pokusíme se tyto dva světy na našem festivalu spojit: svět mladých lidí, kteří si mohou bezstarostně užívat života třeba na fesťácích, jako je ten náš a svět těch, kteří nemají takové štěstí a mnohdy musí dlouze bojovat se zákeřnou nemocí,“ napsali.

Kvůli nepříznivému počasí se bude festival konat v hale. Připravená bude i klidová zóna, vodní dýmky nebo soutěže.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Party Dance Agency

Štítky rakovina, nemoc, hudba, festival, výstaviště, Přerov, nadační fond

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spojení světů onkologicky nemocných a zdravých mladých lidí. Festival Better World míří do Přerova  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.