Počasí dnes32 °C, zítra26 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Po zahrádkářské osadě v Přerově chodil agresivní muž se sekerou. Policisté ho při zákroku postřelili

Dnes odpoledne museli vyjíždět policisté k agresivnímu muži, který se pohyboval po zahrádkářské osadě na okraji Přerova. Při zásahu napadl muž se sekerou i policii, ti tak museli použít služební zbraň a pachatele střelili do nohy. Muž skončil v nemocnici a je mimo ohrožení života.

Incident se odehrál dnes odpoledne v zahrádkářské kolonii na periferii Přerova. „Přijali jsme oznámení, že tam chodí agresivní muž se sekerou v ruce. Jeho agrese se však obrátila také proti zakročujícím policistům, kteří byli nuceni nakonec použít služební zbraně. Muže poté zadrželi,“ uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Při zákroku policisté muže postřelili do nohy. Pachatel tak následně skončil v olomoucké Fakultní nemocnici. „Jednalo se o izolované poranění dolní končetiny. Pacient byl do nemocnice převezen ve stabilizovaném stavu, zajištěn byl posádkou s lékařem. Momentálně je mimo ohrožení života,“ doplnil mluvčí záchranné služby Břetislav Bolard.

Případ teď policisté vyšetřují kvůli podezření ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. Další informace k události policisté sdělí pravděpodobně v pondělí.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie České republiky

Štítky Policie, zákrok, střelba, Přerov, zahrádkářská kolonie, agresivní muž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po zahrádkářské osadě v Přerově chodil agresivní muž se sekerou. Policisté ho při zákroku postřelili  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.