Počasí dnes27 °C, zítra26 °C
Pondělí 22. července 2024  |  Svátek má Magdaléna
Bez reklam

Muž si chtěl zkrátit cestu domů z hospody přes zamrzlou řeku a probořil se. Zachránit ho musela policie

V neděli 11. března po šesté hodině ranní měl velké štěstí čtyřiadvacetiletý mladík, který se rozhodl si v Přerově, kousek od mostu Míru, cestu na druhý břeh zkrátit přes led. Ten se ale pod ním probořil a začalo drama.

„V tu dobu zde projížděla hlídka policistů, která si naštěstí všimla osoby volající o pomoc. Jeden z policistů bez zaváhání lehl na led a plazil se pomoci mladíkovi, který byl po hlavu ve vodě. Led byl ale příliš tenký a pod zachraňujícím policistou se prolomil," popsala první chvilky policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Druhý z policistů okamžitě zavolal záchranáře a vzápětí se snažil s tažným lanem pomoci kolegovi a mladíkovi. Nakonec za pomoci lana a dalšího muže, který zrovna jel kolem autem, podařilo policistu i mladíka vytáhnout.

„Mezitím tím již na místo přijeli zdravotníci, kteří si podchlazeného, ale živého a zdravého mladíka převzali a sanitkou převezli na vyšetření do nemocnice. Policisté, ani nikdo další, pomoc záchranářů nepotřebovali," dodala Zajícová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž si chtěl zkrátit cestu domů z hospody přes zamrzlou řeku a probořil se. Zachránit ho musela policie  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.