Počasí dnes28 °C, zítra27 °C
Pátek 19. července 2024  |  Svátek má Čeněk
Bez reklam

Opilá žena probudila svého expřítele uprostřed noci u něj v bytě. Z bytu ji dostali až strážníci

Překvapivé probuzení zažil čtyřiadvacetiletý muž v noci na dnešek. Uprostřed noci s ním začala cloumat jeho expřítelkyně, která se do bytu dostala díky klíčům, které u sebe měla, protože v bytě dříve bydleli společně. Na místo byli přivolání strážníci, kterým žena nadýchala téměř dvě a půl promile a byt opustila až po jejich výzvě.

„Buzení opepřila jadrnými nadávkami hodnými topiče zaoceánského parníku. Toho všeho byl svědkem přítel muže, který zde náhodou také spal. Nadávky pak měla žena doplnit i údery a kopy. Jelikož se mladík nechtěl pouštět do dívčího souboje, zavolal na tísňovou linku a vyžádal si ochranu mužů v uniformách. Po příjezdu hlídky mladá žena, která nadýchala 2,4 promile alkoholu, neustávala ve verbálních výlevech vůči svému expříteli a odešla až po domluvě strážníků,“ popsal situaci zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Po dvaceti minutách však muž přivolal hlídku zpět na místo a vyčkal na strážníky před domem. „Uvedl, že se zhrzená žena opět vloudila do bytu a zůstala tam. Dále hlídce sdělil, že ji tam raději nechá spát a nebude ji dráždit, přičemž se půjde vyspat k rodičům. Strážníci, obohaceni o rozuzlení spletitého partnerského uzlu, odjeli za dalším případem,“ uzavřel příběh Komínek.

Foto Freepik.com

Štítky hádka, násilí, policie, Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilá žena probudila svého expřítele uprostřed noci u něj v bytě. Z bytu ji dostali až strážníci  |  Přerovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.