Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Středa 17. července 2024  |  Svátek má Martina
Bez reklam

První ročník Prostějovského plesu je tady, hvězdou večera bude Olga Lounová

Je to neuvěřitelné! Ale je to tak. Letos se poprvé v sérii nejoblíbenějších plesů v Olomouckém kraji, které pořádá Radio Haná a agentura Forsberg, objeví Prostějovský ples. A tak neváhejte a sáhněte po posledních dostupných vstupenkách.

„ Na našich plesech návštěvníky vyloženě hýčkáme. Pojďte na Prostějovský ples 2. března do Společenského domu a užijete si hvězdný program, skvělou hudbu, lahodné dobroty, skvělou zábavu - to vše v úchvatném originálním black & white aranžmá,” láká na akci ředitel agentury Forsberg Marek Berger.

Luxusní, vymazlený ples, to je přesně to, co potřebujete. Místo, které vás okouzlí elegancí, profi osvětlením a vyladěným prostředím. Místo, které vám dodá sílu do žil a parádní zážitky.

Během celého plesu vám bude hrát skvělá kapela Kolorez, která nabíjí energií a s nápaditostí hraje osvědčené domácí a zahraniční hity. A jako hvězdu večera vám přineseme suverénní rallye závodnici, okouzlující zpěvačku a písničkářku Olgu Lounovou.

Těšíme se na vás na 1. Prostějovském plese v produkci nejposlouchanějšího regionálního rádia v Olomouckém kraji Radia Haná a oblíbené produkční agentury Forsberg.

Několik posledních vstupenek z a 350 Kč je ještě k dispozici ve Společenském domu v Prostějově, tak s jejich koupí neváhejte a přijďte si společně s námi užít tuto jedinečnou událost.

Tisková zpráva

Štítky prostějovský ples, ples, kultura, Olga Lounová, Olomoucký kraj, Haná, Společenský Dům, vstupenka

První ročník Prostějovského plesu je tady, hvězdou večera bude Olga Lounová  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.