Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Poctivci nevymřeli. Jen včera lidé oznámili nález dvou peněženek a jedné kabelky

Ve středu 23. října 2019 přijali policisté na Prostějovsku hned tři oznámení o nálezu dvou peněženek a jedné kabelky.

V prvním případě se na policisty obrátila třiatřicetiletá žena s peněženkou osmatřicetiletého muže běloruské státní příslušnosti. Tuto peněženku žena nalezla na silnici v Okružní ulici v Prostějově. „Poctivá nálezkyně peněženku vrátila i s osobními doklady majitele, platebními kartami, a finanční hotovostí 2 400 korun a 70 amerických dolarů," uvedl mluvčí policie František Kořínek.

O několik hodin později se odehrál podobný případ. „Nálezkyní tentokrát byla žena o devět let starší a peněženku osmatřicetiletého muže nalezla v blízkosti čerpací stanice v Brněnské ulici v Prostějově. S peněženkou její osmatřicetiletý majitel dočasně přišel o osobní doklady, platební kartu a finanční hotovost 249 korun a 10 euro," popsal druhý případ mluvčí.

Třetí případ se stal u Konice. „Nálezcem byl tentokrát čtyřiačtyřicetiletý muž z obce na Konicku, který v lese u Štarnova nalezl dámskou kabelku s peněženkou s osobními doklady třiašedesátileté ženy, její platební kartou a finanční hotovostí 149 korun," pověděl mluvčí, který všem poctivým nálezdům za policii poděkoval.

Foto Pixabay.com

Štítky poctiví nálezci, kabelka, peněženka, nález, Prostějovsko, průkaz totožnosti, okres Prostějov, František Kořínek, Prostějov, Konice, Štarnov

Poctivci nevymřeli. Jen včera lidé oznámili nález dvou peněženek a jedné kabelky  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.