Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Policie pátrá po svědcích z Renaultu Laguny, kteří projížděli kolem dopravní nehody

Prostějovští policisté hledají svědky nehody ze středy 29. listopadu mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovice. Konkrétně pátrají po posádce z tmavého automobilu typu Renault Laguna, která se měla pohybovat na místě činu, nebo i další případné svědky.

Policisté prošetřují okolnosti srážky dvou osobních automobilů. „Ve středu 29. listopadu 2017 v 18:30 hodin na komunikaci mezi obcemi Němčice nad Hanou a Výšovice. U křižovatky s komunikací k obci Vřesovice z dosud přesně nezjištěných příčin došlo k čelnímu střetu osobních automobilů typů Škoda Octavia a Škoda Felicia,“ oznámil policejní mluvčí František Kořínek. Felicie byla po střetu odhozená do příkopu, ale Octavie zůstala na silnici. Právě řidič Octavie utrpěl zranění a byl transportován do prostějovské nemocnice. Hmotná škoda se vyšplhala na devadesát tisíc korun.

V době, kdy došlo k dopravní nehodě, se v místě měl pohybovat nejméně ještě jeden osobní automobil. S největší pravděpodobností se jednalo o automobil typu Renault Laguna tmavé barvy, který měl poté odjet směrem k obci Vřesovice. Policisté touto cestou žádají posádku tohoto automobilu, nebo kohokoli jiného, který by svým svědectvím mohl přispět k řádnému objasnění okolností uvedené dopravní nehody, aby kontaktoval policisty dopravního inspektorátu,“ vyzývá veřejnost Kořínek. Ozvat se můžete osobně  na adrese Havlíčkova 16b v Prostějově, nebo telefonicky na čísle 974 781 251. Samozřejmostí je také možnost využít bezplatnou telefonní linku na čísle 158. 

Autoři | Tisková zpráva | Foto PČR

Štítky Renault Laguna, dopravní nehoda, Němčice nad Hanou, Výšovice, automobil, Škoda Octavia, František Kořínek, Vřesovice, Škoda Felicia, AGEL Středomoravská nemocniční a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po svědcích z Renaultu Laguny, kteří projížděli kolem dopravní nehody  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.