Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič jel v obci moc rychle, se svým autem skončil v kovovém zábradlí mostu

Poslední den roku 2017, 31. prosince před devátou dopoledne, došlo v obci Mořice k havárii osobního auta, které řídil devatenáctiletý řidič. Na sedadle vedle něj seděla o tři roky mladší spolujezdkyně.

Řidič jel ve svém automobilu značky Alfa Romeo v obci Mořice smrem od obce Němčice nad Hanou, přičemž nepřizpůsobil rychlost a styl jízdy stavu vozovky a možnostem svého vozu. V levotočivé zatáčce nezvládl řízení vozu a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do kovového zábradlí mostku.

„Řidič a jeho o tři roky mladší spolujezdkyně byli preventivně vyšetřeni v prostějovské nemocnici. K jejich zranění ani ke zranění dalších osob však nedošlo. Výše způsobené hmotné škody byla předběžně vyčíslena na 25 tisíc korun," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Přestupek řidičee vyřešili uložením pokuty ve výši 2 tisíce korun. Po prohlídce poškození vozidla policisté na místě zadrželi osvědčení o jeho registraci.

 

Autoři | Foto PČR

Štítky Mořice, Alfa Romeo, AGEL Středomoravská nemocniční a.s., František Kořínek, Němčice nad Hanou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý řidič jel v obci moc rychle, se svým autem skončil v kovovém zábradlí mostu  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.