Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Muž řídil na Nový rok se třemi zákazy řízení

Ani na Nový rok policisté nezaháleli. Při dopravní kontrole odhalili řidiče, kterému byly vystaveny tři zákazy řízení. Přesto usedl za volant.

Několik hodin po Silvestrovských oslavách policisté kontrolovali v ulici 8. května v Kostelci na Hané osobní automobil a jeho jednatřicetiletého řidiče.

"Při kontrole policisté zjistili, že muž má vysloveny tři platné zákazy řízení všech motorových vozidel. Nejdelší z nich mu byl uložen rozhodnutím Okresního soudu v Prostějově na dobu 36 měsíců, až do června roku 2020. Další dva v trvání 24 a 18 měsíců mu byly uloženy rozhodnutími Magistrátu města Prostějova. Ty jsou platné do března roku 2019 respektive do května letošního roku. Muž je pro porušení uvedených zákazů podezřelý z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Muži hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Foto Freepik.com

Štítky řidič, zákaz řízení, policie, silvestr, Okresní soud v Prostějově, František Kořínek, Kostelec na Hané, Prostějov, nový rok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž řídil na Nový rok se třemi zákazy řízení  |  Prostějovsko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.