Počasí dnes30 °C, zítra21 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Opilý muž bez řidičáku po bouračce pokračoval v cestě. Nakonec skončil v příkopě

Opilý řidič naboural včera večer do zábradlí na mostě ve Velkých Losinách. Poté i přes vzniklé poškození auta pokračoval v cestě. Ta skončila až v příkopě o sto metrů dál, kde ho také našla šumperská policie, která mu na místě naměřila přes dvě promile alkoholu.

Nehoda se stala po desáté hodině večer na velkolosinské ulici Komenského. „Podle prvotního šetření tam podnapilý jednatřicetiletý muž, který navíc není držitelem příslušného řidičského oprávnění, usedl za volant Felicie a při jízdě ve směru k lázním narazil do kovového zábradlí přemostění místního potoka a poškodil také okrasný květináč zavěšený na zábradlí,” řekla policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová. 

Při nárazu se na autě poškodilo levé přední kolo, což řidiče nezastavilo. Jeho jízda skončila až v příkopě. „Policisté muži, který tvrdil, že vozidlo neřídil, opakovaně naměřili hodnoty přes dvě promile alkoholu v dechu,” řekla mluvčí a dodala, že lékařské vyšetření spojené s odběrem krve se muž odmítl podrobit. 

Dotyčný je podezřelý z několika přestupků proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, ale také z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Policie případ dále prošetřuje.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Policie Šumperk

Štítky krimi, Šumpersko, Velké Losiny, nehoda, policie, opilý, zábradlí, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý muž bez řidičáku po bouračce pokračoval v cestě. Nakonec skončil v příkopě  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.