Počasí dnes27 °C, zítra30 °C
Sobota 20. července 2024  |  Svátek má Ilja
Bez reklam

Muž v osobním autě narazil zezadu do náklaďáku, ve svém autě zůstal zaklíněný

K nehodě došlo tak, že čtyřiatřicetiletý řidič jel z kopce a podle policie pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Řidič tak zezadu narazil do právě se rozjíždějícího nákladního auta, které popojíždělo v koloně.

Nehoda se stala ve středu 10. ledna pět minut po půl desáté večer na tahu mezi Moravskou Třebovou a Mohelnicí u obce Studená Loučka ve směru na Mohelnici.

„Řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem a vlastnostem vozidla a zezadu narazil do právě se rozjíždějícího nákladního vozu Renault Master, které zde popojíždělo v koloně v důsledku umožnění průjezdu nadměrnému nákladu. Po nárazu do nákladního vozu zůstal muž ve svém vozidle zaklíněn. Přivolaní hasiči jej za pomocí hydraulických nůžek z vozu vyprostili a předali do péče záchranářů. Těmi byl následně transportován k vyšetření do FN Olomouc,“ řekla k nehodě policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová.

Alkohol u nehody nehrál roli, ten u obou řidičů vyloučila dechová zkouška. Škoda na osobním vozidle byla předběžně vyčíslena na částku 30 000 korun, na náklaďáku je škoda 90 000 korun. Přesné příčiny a okolnosti dopravní nehody stále šetří policie.

Foto PČR

Štítky nehoda, nákladní auto, kolona, Mohelnice, havárie, Fakultní nemocnice Olomouc, Moravská Třebová, Renault Master, Studená Loučka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v osobním autě narazil zezadu do náklaďáku, ve svém autě zůstal zaklíněný  |  Šumpersko  |  Z kraje  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.