Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Policie pátrá po agresorovi, který před hospodou dal muži několik ran pěstí do obličeje a poškodil mu auto

V sobotu v podvečer došlo před hospodou v Tovačově k bezdůvodného napadení šestatřicetiletého muže. Po agresorovi teď pátrají policisté z Kojetína.

„Na veřejném prostranství útočník na muže zaútočil nejprve fackou a pak přidal i několik ran pěstí do obličeje. Poškozený se snažil před napadením chránit, proto nasedl do vozidla. Nicméně agresor ve svém počínání pokračoval a muže kopl do hýždě. Pak se společně přetahovali o dveře auta u řidiče. Přitom neznámý útočník poškodil tlačítka elektrického stahování oken a kopl do zpětného zrcátka, které také poškodil," popsala konflikt policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Škoda zatím nebyla vyčíslena a podle policie nejspíš nepřesáhne částku 5 tisíc korun. „Napadený muž se nechal ošetřit ve fakultní nemocnici v Olomouci. Případ šetříme pro trestný čin výtržnictví," dodala mluvčí.

Foto Pixabay.com

Štítky napadení, hýždě, obličej, Tovačov, Přerovsko, Kojetín, Fakultní nemocnice Olomouc, hospoda

Policie pátrá po agresorovi, který před hospodou dal muži několik ran pěstí do obličeje a poškodil mu auto  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.