Počasí dnes27 °C, zítra27 °C
Čtvrtek 18. července 2024  |  Svátek má Drahomíra
Bez reklam

Devatenáctiletý řidič nezvládl jízdu, vjel mimo komunikaci a vozidlo přetočil přes střechu

Devatenáctiletý řidič osobního vozu včera krátce po poledni nezvládl jízdu levotočivou zatáčkou, vyjel mimo komunikaci, kde se vozidlo převrátilo na střechu a následně se vrátilo zpět na kola. V autě byli další dva mladí spolucestující. Nehoda se naštěstí obešla bez vážnějších zranění.

Havárie se stala v katastru obce Sušice. Mladík a dva spolucestující, jeli ve stříbrném voze Škoda Fabia směrem do obce Nové Dvory. Při průjezdu levotočivou zatáčkou však řidič nepřizpůsobil jízdu povaze vozovky a vjel vpravo mimo komunikaci, kde se vozidlo převrátilo přes střechu  a následně se vrátilo zpět na kola.  Hmotná škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na 50 tisíc korun. 

„Jeden ze spolujezdců byl sanitkou převezen do nemocnice, kde byl jednorázově ošetřen,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová.

K dalším vážným zraněním u nehody naštěstí nedošlo. Policie provedla u řidiče dechovou zkoušku a následně vyloučila požití alkoholu před jízdou. Havárie byla na místě vyřešena uložením pokuty. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky střecha, Škoda Fabia, Sušice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devatenáctiletý řidič nezvládl jízdu, vjel mimo komunikaci a vozidlo přetočil přes střechu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.