Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Sobota 6. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Mistr Jan Hus
Bez reklam

Bagr na Konicku srazil seniora. Muž na místě zemřel

Tragické následky měla čtvrteční dopolední nehoda na Konicku, při které bagr narazil do chodce. K události startoval také záchranářský vrtulník, ale muži již nebylo pomoci. Podle prvotních zjištění policie si obsluha bagru pravděpodobně nevšimla seniora v blízkosti stroje.

K nehodě došlo v místní části Suchdola – Jednov na Prostějovsku. „Pracovní stroj zde srazil chodce, který utrpěl zranění neslučitelná se životem. Podle prvotních informací si obsluha bagru zřejmě nevšimla seniora pohybujícího se za strojem," uvedla policejní mluvčí Marie Šafářová, podle které policisté přesné okolnosti nehody nadále zjišťují.

K tragické dopravní nehodě vyjížděly složky integrovaného záchranného systému v úterý dopoledne na Hranicko do katastru obce Zámrsky. Osmapadesátiletý řidič vyjel s autem mimo silnici a naboural budovy v osadě Kamenec. Zraněním na místě podlehl.

Mluvčí Zdravotnické záchranné služby Olomouckého kraje Lucie Mikisková řekla, že na místo byla přivolána letecká záchranná služba, muž ale kvůli devastujícím poraněním zejména hlavy na místě nehody ještě před příletem vrtulníku zemřel.

Silnice je v Jednově ve směru na Hrochov a Lipovou uzavřena. Podle na webu dopravniinfo.cz by měl být úsek znovu otevřen po 17. hodině.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky Doprava, nehoda, tragická nehoda, bagr, Suchdol, Prostějov, Konice, Jednov, úmrtí, Zdravotnická záchranná služba, vrtulník, policie čr, Olomoucký kraj, havárie, Zdravotnická záchranná služba Olomouckého kraje, okres Prostějov, Hrochov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bagr na Konicku srazil seniora. Muž na místě zemřel  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.