Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Při autonehodě zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. S ligou začínal v Olomouci

V jednatřiceti letech tragicky zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. Smutnou zprávu přinesl web isport.cz. Podle informací Drbny zemřel někdejší gólman Brna, Olomouce či ostravského Baníku dnes ráno při autonehodě. Rodák z Boskovic naposledy nastupoval v divizních Kozlovicích.

K tragické události došlo dnes ráno, kdy měl bývalý hráč olomoucké Sigmy autonehodu. Podle informací Drbny se tragická nehoda stala poblíž Skalice nad Svitavou na Blanensku, kde se Šustr srazil s kamionem. 

Dnes ráno jsme vyslali k dopravní nehodě lékařskou pozemní posádku a vrtulník. Zranění muže byla neslučitelná se životem a zemřel ještě před příjezdem záchranářů,“ uvedla na dotaz Drbny mluvčí jihomoravských záchranářů Michaela Bothová.


Martin Šustr svou ligovou kariéru zahájil v dresu Sigmy Olomouc v sezoně 2008/2009, na Moravě vystřídal několik klubů a ještě tomto fotbalovém ročníku působil v profesionálních soutěži. Smlouvu měl podepsanou ve Vyškově, jenž byl letos nováčkem druhé ligy. Před startem jarní části sezony ale klub opustil a zamířil do Kozlovic u Přerova, které hrají divizi. Šustr, který má kontě dvacet startů v nejvyšší fotbalové soutěži, po sobě zanechal přítelkyni Veroniku, s níž má tři děti. Soustrast už vyjádřily i bývalé celky, v níž brankář působil.   

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Zbrojovka Brno

Štítky Sport, Martin Šustr, brankář, nehoda, úmrtí, tragická nehoda, Sigma Olomouc, fotbal, silniční dopravní nehoda, HC Olomouc, Kozlovice, FC Baník Ostrava, FC Zbrojovka Brno, Boskovice, SK Sigma Olomouc, HC Zubr Přerov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při autonehodě zemřel fotbalový brankář Martin Šustr. S ligou začínal v Olomouci  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.