Počasí dnes26 °C, zítra30 °C
Pondělí 8. července 2024  |  Svátek má Nora
Bez reklam

Hasiči likvidovali požár části mobilního domu v Bělkovicích-Lašťanech. Vznikl od krbu

Čtyři jednotky z řad profesionálních i dobrovolných hasičů vyrazili k požáru v části mobilního dřevěného domu v Bělkovicích. Operační středisko dostalo zprávu skrze linku 112 o kouři z oken a podezření, že se uvnitř nachází osoba.

K dopolednímu požáru vyrazili profesionální hasiči ze Šternberka spolu s místními hasiči Bělkovice-Lašťany, z Dolan a Bohuňovic. „V danou dobu byla nedaleko také hlídka dopravních policistů, kolegové nám cestou k místu předali informaci o osobě v bezpečí,“ uvedl tiskový mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Muž nakládal manželčin invalidní vozík do auta, kapsář mu mezitím ukradl peněženku

V centru Prostějova obral neznámý pachatel muže, který nakládal do auta manželčin invalidní vozík. Okradený se lapku snažil dostihnout a uspěl alespoň s vrácením peněženky, v ní však chybělo dva a půl tisíce korun. Po pachateli nyní pátrají...

Po vstupu do zakouřených prostor nalezli hasiči ohnisko v prostorech krbových kamen, kde začala hořet krbová vložka. Následně se oheň rozšířil na papír a dřevo v okolí. Hasiči požár ihned zlikvidovali.

Pomocí přetlakové ventilace samotný objekt ochladili a vyvětrali. „Při požárů dle majitelů nevznikla žádná škoda,“ řekl mluvčí a doplnil, že příčina požáru je v tuto chvíli v šetření.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Olomouckého kraje

Štítky požár, Bělkovice, Olomoucko, hasiči

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár části mobilního domu v Bělkovicích-Lašťanech vznikl od krbu  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.