Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář, již podeváté. Na příští rok slibují akty

Vzpěračky z Hané a dalších míst republiky opět nafotily odvážný kalendář na další rok, letos již podeváté. Na fotkách představují svoje půvaby dívky z oddílu Vzpírání Haná a také z Brna, Krnova, Prahy, Ostravy nebo Holešova. Pro příští desátý ročník vzpěračky slibují akty.

Kalendář na rok 2023 fotil Jakub Kruliš, téma bylo tentokrát volné, focení v přírodě. "Jen jednu fotku jsem si prosadila na půdě, aby byla na zimní měsíce nějaká tmavší, nezelená. Fotilo se u mě na vesnici, ve Vilémově u Litovle, a pak u Slaného, kde to znal fotograf. Alespoň si vzpěračky mohly vybrat, kam to mají blíž, a nejezdit přes celou republiku," popsala několikanásobná mistryně republiky Julie Švecová z oddílu Vzpírání Haná z Náměště na Hané na Olomoucku.

Vzpěračky v kalendáři jsou z Hané a z Brna, Krnova, Prahy, Ostravy nebo Holešova. "Příští ročník bude výroční, desátý a měly by se fotit akty ze vzpěračského prostředí. Je to docela výzva. Nápadů na fotky máme spoustu, teď ještě najít správného fotografa a vybrat správnou vzpírárnu nebo dvě, kde to půjde nafotit. Čeká nás spousta práce," objasnila plány Švecová.

Kalendář je na prodej na adrese vzperacky.cz, za symbolickou cenu se dají koupit i starší kalendáře. "Máme i charitativní část, která probíhá vždy v létě, kdy se draží na sociálních sítích plakáty, které jsme nafotily zároveň s kalendářem. Výtěžek jde přímo na Konto Bariéry na podporu konkrétního člověka," uvedla Švecová.

Zájemci si také mohou koupit kalendáře s podpisy všech vzpěraček. Podepsaných výtisků je každý rok k dispozici deset, jeden stojí tisíc korun a celá částka jde na podporu klubu Vzpírání Haná. "Pět podepsaných kalendářů je stále k dispozici," podotkla Julie Švecová.

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář. Do budoucna slibují černobílé akty

Členky veleúspěšného oddílu vzpěraček z oddílu Vzpírání Haná a další vzpěračky z celé České republiky i letos nafotily odvážné snímky do kalendáře pro následující rok. Tentokrát ho pojmenovaly Živly. První kalendář vzpěračky nafotily pro rok...

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Kruliš

Štítky vzpěračky, kalendář, akty, 2023, Vzpírání Haná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTOGALERIE: Vzpěračky nafotily odvážný kalendář, již podeváté. Na příští rok slibují akty  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.