Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Policie vyhlásila pátrala po čtrnáctileté dívce z Přerova, mohla odcestovat do Olomouce

Policisté vyhlásili pátrání po čtrnáctileté dívce z Přerova. Dívka byla spatřena naposledy v pondělí v Přerově a zřejmě se pohybuje po Olomouci se dvěma mladíky. Policie se zároveň s prosbou o pomoc při pátrání po dívce obrací i na veřejnost. Na začátku července policie oznámila, že se dívku podařilo vypátrat.

VIDEO: Zatajený nález a desetitisícová škoda. Olomoučtí policisté hledají neznámou ženu

Případ přivlastnění zapomenuté peněženky se škodou více než deset tisíc korun vyšetřují olomoučtí policisté, do situace by měla vnést více světla neznámá žena zachycená hned na několika kamerových záznamech. Policie žádá veřejnost o pomoc při...

"Naposledy byla spatřena v pondělí 24. dubna 2023 dopoledne v obci Přerov a je možné, že odcestovala do Olomouce. Mohla by se pohybovat se svým dvacetiletým přítelem a dalším společným kamarádem," uvedl v dubnu policejní mluvčí Libor Hejtman.

Pohřešovaná dívka byla oblečena do bílých kalhot s černým lemem, černé šusťákové zimní bundě do pasu, kávově bílých kotníkových plátěných bot a růžového trička s krátkým rukávem. Nesla černou kabelku, takzvané psaníčko s řetízkem zlaté barvy. Dívka je vysoká zhruba 160 centimetrů, váží kolem 45 kilogramů, má hubenou postavu, modré oči a plavé dlouhé vlasy s pěšinkou uprostřed.

Policie žádá případné svědky, kteří pohřešovanou dívku spatřili, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned volali na bezplatnou telefonní linku 158, případně kontaktovali nejbližší policejní služebnu.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, pátrání, dívka, děti, Přerov, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie vyhlásila pátrala po čtrnáctileté dívce z Přerova, mohla odcestovat do Olomouce  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.