Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIP NA VÍKEND: Cyklostezka Bečva zahajuje sezonu. Chystají se jízdy z Hranic i Přerova

Milovníci kol se mohou v sobotu a neděli zúčastnit zahájení sezony na oblíbené Cyklostezce Bečva. Společné vyjížďky se chystají z Hranic a z Přerova, připravený je také doprovodný program. Vítáni budou i ti, kteří dorazí s koloběžkami nebo na kolečkových bruslích.

V sobotu startuje sezona na Cyklostezce Bečva v 8:30 ze Sadů Čs. Legií od altánku v Hranicích na Přerovsku směrem na zámek v Hustopečích nad Bečvou, kde bude připreveno občerstvení, vyjížďky pro děti a vystoupení hudební skupiny. 

V neděli bude zahájení nové sezony na Cyklostezce Bečva pokračovat v Přerově tradiční společnou vyjížďkou. Trasa je dlouhá 22 kilometrů, vítáni jsou i ti, kteří dorazí s koloběžkami či na bruslích.

"Hromadný start je naplánován na devět hodin u přerovských tenisových kurtů. Cyklisté budou očekáváni u Jadranu v Oseku nad Bečvou, kde bude kontrolní stanoviště. Tam dostane každý účastník poukaz na drobné občerstvení a dárek," uvedla Pavla Roubalíková z přerovského magistrátu. 

Do cíle, kterým je bufet na Laguně v Přerově, by měli účastníci dojet hodinu poledni. Připraven zde bude program, který pobaví děti i dospělé.

Jízdu na kole město Přerov podporuje dlouhodobě. V současné době probíhá akce s názvem Přerov jede na kole, která motivuje obyvatele k tomu, aby v průběhu května nechali svá auta doma a jezdili za prací na bicyklu. Letos se zapojilo 113 cyklistů z 26 pracovních týmů.

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Blanka Martinovská

Štítky tip na víkend, cyklostezka, Bečva, zahájení, sezona, cyklistika, Přerov, Hranice, Hustopeče nad Bečvou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIP NA VÍKEND: Cyklostezka Bečva zahajuje sezonu. Chystají se jízdy z Hranic i Přerova  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.