Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Na Tovačovském jezeře dnes zřejmě utonula seniorka. Je to už druhý případ za víkend

Na jezeře u Tovačova na Přerovsku dnes dopoledne zřejmě utonula jedenasedmdesátiletá žena, její tělo objevili hasiči ve vodě. Policie na místě nezjistila žádné podezřelé okolnosti. V sobotu se utopila třiačtyřicetiletá žena také na jezeře Poděbrady u Olomouce.

Policisté dnes ráno vyjížděli k jezeru Poděbrady. Bohužel našli tělo utonuté ženy

Dnes v 7:45 oznámili svědci policii nález těla na přírodním koupališti Poděbrady u Olomouce. Přivolaný lékař se pokoušel třiačtyřicetiletou ženu resuscitovat, ale bohužel neúspěšně. Okolnosti případu policie vyšetřuje.

Policie přijala oznámení o pohřešované seniorce z Přerovska dnes dopoledne před půl desátou. Oznamovatel uvedl, že našel pouze její věci na břehu Tovačovského jezera. "Do pátrání se ihned zapojili policisté a hasiči, kteří zhruba za hodinu našli tělo ženy v Tovačovském jezeře. Přivolaný lékař na místě konstatoval úmrtí ženy, která zřejmě utonula. Šetřením na místě nebyly zjištěny žádné podezřelé okolnosti," sdělil mluvčí policie Libor Hejtman.

V sobotu ráno utonula žena také na přírodním koupališti Poděbrady u Olomouce. Přivolaný lékař se rovněž pokoušel třiačtyřicetiletou ženu resuscitovat, ale bohužel neúspěšně.

"S největší pravděpodobností došlo k utonutí ženy, která si šla ráno zaplavat,“ uvedl mluvčí Hejtman. Podle něj ani v tomto případě nebyly na místě zjištěny žádné podezřelé okolnosti.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky neštěstí, utonutí, seniorka, Přerovsko, jezero, policie, Olomouc, Poděbrady, okres Přerov, Tovačov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Tovačovském jezeře dnes zřejmě utonula seniorka. Je to už druhý případ za víkend  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.