Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Středa 8. května 2024  |  Svátek má Statní svátek
Bez reklam

Silvestrovská oslava v Přerově se zvrhla v bitku. Jeden z účastníků dokonce vytáhl sekyru

V šarvátku se na Nový rok zvrhla silvestrovská oslava v Přerově. Vše začalo hádkou, jeden z účastníků si poté na pomoc přivedl bratra, přinesl si i sekyru a před domem se pak všichni poprali. Policie případ vyšetřuje pro výtržnictví a ublížení na zdraví.

Hned první den nového roku vyjížděli policisté na oznámení do bytu v ulici Kojetínské v Přerově. "Na místě zjistili, že při silvestrovských oslavách došlo v jednom z bytů mezi zúčastněnými osobami ke slovní rozepři. Jeden z aktérů se poté vytratil a vrátil se zpět asi po dvaceti minutách s bratrem, a aby umocnil vážnost situace, měl sekeru v ruce," uvedla mluvčí policie Miluše Zajícová.

Bratři se poté začali domáhat vstupu do bytu, ve kterém pokračovala oslava. "Z bytu vyšli na chodbu dva muži a podařilo se jim bratry vytlačit ven před dům, kde došlo k vzájemnému fyzickému napadání, po kterém skončili oba bratři v nemocnici," dodala mluvčí.

Policie případ vyšetřuje pro výtržnictví a násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci, kde hrozí až dva roky vězení. Napadení řeší samostatně jako trestný čin ublížení na zdraví.

Stržená náušnice, pokousané prsty a čtyři promile. Strážníci řešili bitku v prostějovském azyláku

K násilné potyčce v azylovém centru v Prostějově vyjížděli ve čtvrtek strážníci Městské policie Prostějov. Muž šel na návštěvu ke známému, ale jeho osmapadesátiletému spolubydlícímu zřejmě situace nevyhovovala. Na mladšího obyvatele azylového...

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky bitka, oslava, sekera, zranění, hádka, policie, Přerov, Silvestr, Nový rok

Silvestrovská oslava v Přerově se zvrhla v bitku. Jeden z účastníků dokonce vytáhl sekyru  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.