Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

V Pavlovicích u Přerova hořela střecha rodinného domu. Škoda je téměř milion korun

, aktualizováno 11. ledna 2024, 9:01

Požár rodinného domu v Pavlovicích u Přerova likvidovaly včera večer tři jednotky hasičů. Plameny zachvátily střechu a půdu se senem, co bylo příčinou, zjišťují policie a vyšetřovatel hasičů. Podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn. Škoda je přes 900 tisíc korun.

"Požár rodinného domu v Pavlovicích u Přerova likvidovaly dnes večer tři jednotky hasičů. Hořela střecha a půdní prostor s uskladněným senem. Plameny jsme dostali pod kontrolu, rozebrali jsme část střechy a vyskladnili materiál. Využili jsme termokameru k vyhledání ohnisek požáru," potvrdila včera večer mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Na místě byl vyšetřovatel hasičů, který spolupracoval s policií, a zjišťoval přesnou výši škody a příčinu požáru. "Škoda přesáhne 900 tisíc korun, uchráněné hodnoty díky našemu zásahu činí 500 tisíc korun. Příčinu na místě dále šetří naši vyšetřovatelé s kolegy z PČR," dodala dnes mluvčí hasičů.

Podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn.

"Zasahovala profesionální jednotka ze stanice Přerov a Lipník nad Bečvou a dobrovolní hasiči z Pavlovic u Přerova," uvedla mluvčí hasičů.

Na nádraží v Olomouci po manipulaci s ohněm dnes ráno zemřel mladý muž. Policie uvedla, že šlo zřejmě o sebevraždu, na jednom z nástupišť zůstalo ohořelé torzo těla. Provoz na železnici podle dostupných informací přerušený nebyl.

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje

Štítky požár, střecha, seno, půda, hasiči, plameny, Pavlovice u Přerova, rodinný dům

V Pavlovicích u Přerova hořela střecha rodinného domu. Škoda je téměř milion korun  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.