Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Kvůli šarvátce u obchodního centra v Olomouci policie pátrala po totožnosti mladé dvojice

V souvislosti s šarvátkou mezi dvěma muži u obchodního centra v Olomouci kriminalisté pátrali po totožnosti mladé dvojice, muž a žena by mohli přispět k vyšetřování. Policie se obrátila s žádostí o pomoc na svědky, zda muže a ženu neznají. Muž i žena se kriminalistům později přihlásili.

Stačilo pár hodin. Hledaného muže policie zatkla v Prostějově krátce po zveřejnění pátrání

Hledaného muže z Přerova, na kterého zdejší soud vydal zatykač, se podařilo bleskově dopadnout. Policie díky zveřejněnému pátrání dostala tip, kriminalisté tak muže dnes ráno zatkli na ulici v Prostějově. Šestapadesátiletý podezřelý okamžitě...

Po totožnosti mladé dvojice pátrali kriminalisté územního odboru Olomouc a obrátili se na širokou veřejnost s žádostí o pomoc.

"V sobotu 9. prosince večer došlo k fyzické potyčce mezi dvěma muži u obchodního centra v Olomouci. K objasnění činu by mohl pomoci mladík zachycený na videozáznamu, který je ve společnosti mladé ženy," uvedl mluvčí policie Libor Hejtman.

Pokud by někdo mladého muže nebo ženu poznal, může kontaktovat linku 158, případně se může osobně či telefonicky spojit přímo s kriminalisty prvního oddělení obecné kriminality územního odboru Olomouc na Žižkově náměstí. Telefon je 974 766 444.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, muž, žena, šarvátka, potyčka, policie, Olomouc, obchodní centrum

Kvůli šarvátce u obchodního centra v Olomouci policie pátrala po totožnosti mladé dvojice  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.