Počasí dnes25 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

VIDEO: Kříženec stafforda Freddie se po třech týdnech vrátil k paničce. Strážníci ho našli uvězněného v šachtě

Sedmiletý kříženec stafforda Freddie, který se ztratil na konci loňského roku při venčení v okolí Klášterní Hradiska v Olomouci, se po více než třech týdnech díky olomouckým strážníkům vrátil domů. Našli ho uvězněného v meliorační šachtě na Černé cestě.

Svědci vyfotili motorkáře, kteří o víkendu pustošili hřebeny Jeseníků. Lidé si stěžovali na smrad a hluk

Šance na dopadení bezohledných motorkářů, kteří o víkendu na speciálně upravených strojích pustošili nejcennější partie Jeseníků, vzrostly. Svědci zachytili jak řidiče samotné, tak jejich zaparkované motorky. Správa chráněné oblasti má k dispozici...

Freddie se ztratil 29. prosince poblíž Klášterní Hradiska, kde ho venčila jeho panička. Před pár dny šli olomoučtí strážníci na kontrolu zaměřenou na osoby bez domova v lokalitě na Černé cestě.

"Při tom uslyšeli hlasitý štěkot psa ozývající se z neobydlené části poblíž cvičiště pro autoškoly. Strážníci prohledali celou lokalitu, až našli místo, odkud se štěkání neslo. Jednalo se o meliorační šachtu, ze které na ně vzhůru koukaly dvě nešťastné oči pohublého stafforda," popsal mluvčí Městské policie Olomouc Petr Čunderle.

Strážníci byli s případem týkajícím se ztraceného psa seznámeni, a tak obratem telefonicky kontaktovali majitelku psa. "Ta se následně na místo dostavila a společně se strážníky psa vysvobodili z jeho dočasného vězení. Fredie se tak opět setkal se svým páníčkem a celý příběh měl po několika týdnech šťastný konec," dodal Čunderle.

Majitelka psa Adela Roguljicova již na sociálních sítích zveřejnila fotografii šťastného nalezence a strážníkům ze srdce poděkovala. "Freddie i panička moc děkují za záchranu," uvedla.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Olomouc

Štítky pes, pátrání, meliorace, šachta, strážník, panička, Freddie, Klášterní Hradisko, Černá cesta, Olomouc, Městská policie Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kříženec stafforda Freddie se po třech týdnech vrátil k paničce. Strážníci ho našli uvězněného v šachtě  |  Zprávy  |  Hanácká Drbna - zprávy z Olomouce a Olomouckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.